Over Ons


  • Studio
  • Behind the scene
    Onze ruime studio op de eerste etage.
  • Creative work
    Onze studio op de begane grond.

Welkom in onze studio

Ben je op zoek naar een professionele en stijlvolle manier om jezelf of je gezin te laten vereeuwigen? Zoek dan niet verder dan onze portretstudio!

Twee Zaankanters, zwagers met dezelfde passie, fotografie. De een met een studie fotografische vormgeving, gestudeerd aan de Koninklijke Academie in Den Haag en sinds 2006 een Fotostudio in Zaandam. De ander sinds jaar en dag bezig met fotografie, voorheen een studio aan huis. Nu samen op een mooie plek in de Rozenhof in Zaandam. Onze specialiteit is toch wel het fotograferen van mensen met de filosofie dat iedereen mooi op de foto kan staan. Van pasfoto of een mooie profielfoto tot een familieportret.

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van prachtige portretten, of het nu gaat om huwelijksfoto's, familieportretten of zakelijke foto's.

Wij begrijpen dat iedereen uniek is en daarom werken wij samen met onze klanten om de perfecte foto te creëren die aan al hun wensen voldoet.

Onze ruime studio is uitgerust met de nieuwste technologie en professionele belichting, zodat we altijd de best mogelijke kwaliteit kunnen garanderen.

Wij weten dat het maken van een foto soms spannend kan zijn, daarom creëren wij een ontspannen en comfortabele sfeer zodat jij je op je gemak voelt. Wij zorgen ervoor dat jij je zo prettig mogelijk voelt.

Bovendien, bieden wij flexibele tijdschema's zodat we ervoor kunnen zorgen dat we aan jouw beschikbaarheid kunnen voldoen en in alle rust een portret kunnen maken.

Wacht niet langer en boek nu je fotoshoot bij onze portretstudio. Wij garanderen dat je tevreden zult zijn met het eindresultaat en dat je deze herinnering voor altijd zult koesteren. Bel ons voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en een prachtige foto van jou of je gezin te maken..

Bekijk de voorbeeldenGoogle Review Widget