Aanbiedingen

Compleet pakket voor een duidelijke prijs.


fotoshoot 3 pers.

met canvas 50x50cm

canvas50x50

Een canvas is altijd een goed cadeau! En nu bij ons in de aanbieding: Een fotoshoot van ongeveer 30 min. met 3 personen inclusief een 50x50 cm canvasdoek.

van € 120,-

voor € 95,-Mail ons voor een afspraak!

4x IRIS foto met een

60x80 cm Dibond

60x80-dibond

Iris fotografie voor 4 personen inclusief de opnames en de montage tot een mooi geheel en inclusief een 60x80cm Dibond geborsteld aluminium.

van € 279,-

nu voor € 249,-Mail ons voor een afspraak!

IRIS-foto aanbieding

IRIS samen

acryl

De Irissen van jouw en je partner, of geliefde in één acrylblok wissellijst met magneetsluiting 10x10 cm of 10x15 cm, inclusief de opnames van de irissen en een montage naar wens verwerkt tot een mooi geheel.

van € 110,-

voor € 89,-Mail ons voor een afspraak!
Profielfoto

met 3 foto's

profielfoto

Een profielfoto in de studio, We maken in ongeveer 30 minuten 3 verschillende profielfoto's en begeleiden u door de opnames heen. Met eventueel twee verschillende achtergronden en een kledingwissel.

pakketprijs

voor € 60,-Mail ons voor een afspraak!

Pasfoto RDW

Digitaal loket

RDW_digitaal

Een rijbewijs aanvragen bij de fotograaf? Sinds kort kan dat, en nu ook bij ons. U hoeft alleen bij ons langs te komen met uw rijbewijsnummer, verder gaat alles online. Thuis logt u in met DIGID en u hoeft uw nieuwe rijbewijs alleen nog af te halen. Als introductie voor een aanbiedingsprijs.

voor maar: € 18,-U kunt zonder afspraak langskomen.

Fotoshoot

met fotoboek(je)

fotoalbum

Een fotoshoot inclusief een fotoalbum. Bijvoorbeeeld: Een fotoshoot met een pasgeboren baby samen met de ouders of een sessie met een bruidspaar met een mooie bos bloemen of een fotosessie met je huisdier of een cakesmash met je kind van één jaar.Zelf een leuk idee? Vertel het ons.

vanaf € 129,-Mail ons voor een afspraak!Half-Portret/Duo-portret

inclusief 50x70 Afdruk op canvas/Dibond!

twee_helften_van_twee_gezichten_samenvoegen

Het 2 in 1 portret, twee helften van de twee gezichten samen op de foto, van je dochters of zoons of juist samen met een van de ouders, of een combinatie daarvan. De overeenkomsten zijn vaak verrassend! Inclusief een afdruk op canvas of dibond 50x70 cm!

voor € 195,-Mail ons voor een afspraak!

Irisfoto twee personen

inclusief 50x50 Afdruk op Dibond!

Iris-dibond-50x50-aanbieding

Voor twee personen een irisfoto inclusief montage tot een mooi geheel inclusief een 50x50 afdruk op geborsteld dibond. In onze studio kunt u voorbeelden bekijken.

van € 171,-

voor € 165,-Mail ons voor een afspraak!

Irisfoto twee personen

inclusief 50x50 Afdruk op Canvas!

Iris-canvas-50x50-aanbieding

Voor twee personen een irisfoto inclusief montage tot een mooi geheel inclusief een 50x50 afdruk op mat of glanzend canvas. In onze studio kunt u voorbeelden bekijken.

van € 145,-

voor € 130,-Mail ons voor een afspraak!Google Review Widget