Onze producten.

Van afdrukken tot inlijstwerk.

De perfecte

afdruk

epson11880

"De afdruk" Wij werken hoofdzakelijk met de Epson 11880 K3 Ultrachrome printer voor fotoafdrukken en canvas
Museum kwaliteit afdrukken tot 160 cm breed
Met een keuze aan door ons geselecteerd en gecallibreerd papier.
Onze "afdrukken" zijn lichtecht en tot 100 jaar houdbaar.

De Epson 11880 is een echte giclée printer die speciaal is ontworpen voor de productie van hoogwaardige reproducties van kunstwerken. Deze printers gebruiken pigment-gebaseerde inkten in plaats van de traditionele dye-based inkten, waardoor de reproducties een breder kleurenspectrum hebben en langer houdbaar zijn. Giclée-afdrukken worden vaak gebruikt voor kunst reproducties, fotografie en andere kunstprojecten.

prijsinformatie

Canvas, iets moois

aan de muur.

canvas

Canvas is geschikt voor grote formaten, vanaf 30x40 cm.
- Wij leveren mat of glans canvas met dunne 2cm of dikke 4,5 cm spielatten.
Kom langs in de studio om het verschil te bewonderen.

Er zijn verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen om een foto op canvas te laten drukken. Een van de belangrijkste redenen is dat een canvasdruk een unieke en kunstzinnige uitstraling heeft. Canvas is een natuurlijke stof die een warme en organische uitstraling geeft aan de foto, waardoor het een geweldige toevoeging is aan een kunstcollectie of een huis.

Tenslotte kan een canvasdruk ook geweldig zijn als cadeau. Het is een uniek en persoonlijk cadeau dat de ontvanger voor jaren kan blijven waarderen.

prijsinformatie.

Dibond

strak en modern

dibond-cirkel

Leverbaar in mat, glans of geborsteld aluminium. in bijna alle maten, ook als muurcirkel
Met of zonder luxe ophangsysteem

Er zijn verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen om een foto op aluminium te laten drukken. Een van de belangrijkste redenen is dat een aluminiumdruk een moderne en tijdloze uitstraling heeft. Het is een glanzend en strak materiaal, dit geeft de foto een unieke en moderne uitstraling.

Een aluminiumdruk kan ook een geweldige toevoeging zijn aan de inrichting van een kantoor of een woonkamer. Het kan bijdragen aan een strakke en moderne sfeer.

Uiteraard kan een aluminiumdruk ook geweldig zijn als cadeau.

prijsinformatie

Passepartout

op maat

passepartout

Een passepartout maakt een foto echt af, en het beschermt de afdruk.
Leverbaar op maat in alle kleuren en maten.
Passepartouts zijn een geweldige manier om uw foto's of kunstwerken een professionele en stijlvolle uitstraling te geven. Met een passepartout kunt u de aandacht vestigen op de belangrijkste elementen van uw foto of kunstwerk, en tegelijkertijd een mooie omlijsting creëren. De passepartout zijn er in vele maten en kleuren, dus er is voor elke foto of kunstwerk een geschikte oplossing. Met een passepartout maakt u van uw foto of kunstwerk een uniek stuk decoratie. Of u nu een kunstverzamelaar bent of gewoon op zoek bent naar een mooie manier om uw herinneringen te bewaren, een passepartout is een geweldige keuze. Laat uw foto's of kunstwerken stralen met een passepartout!

prijsinformatie

de

fotolijst

fotolijsten

Wij voeren een assortiment lijsten op voorraad
Van strak zilver tot breed zwart klassiek.
Fotolijsten zijn de perfecte manier om uw herinneringen op een mooie en stijlvolle manier te bewaren. Of het nu gaat om een familieportret, een vakantiekiekje of een kiekje van een geliefd dier, met een fotolijst kunt u uw foto's laten stralen. De fotolijsten zijn er in vele maten en stijlen, van modern tot klassiek, van hout tot metaal, dus er is voor elk interieur een geschikte oplossing. Bovendien kunt u ze gemakkelijk ophangen of neerzetten, zodat u uw favoriete foto's altijd bij de hand heeft. Met een fotolijst maakt u van elke foto een kunstwerk. Laat uw herinneringen voor altijd levend blijven met een fotolijst!

prijsinformatie

plexi

lijsten

plexiglas

Een randloze bloklijst, aan twee zijden te gebruiken.
Leverbaar in verschillende maten van 12x12cm tot 20x30cm
Acryl fotolijsten zijn een moderne en elegante manier om uw foto's te presenteren. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig acryl, wat zorgt voor een heldere en scherpe weergave van uw foto's. Hierdoor komen kleuren en details extra goed uit. Acryl fotolijsten zijn ook duurzaam en licht van gewicht, waardoor ze gemakkelijk te bevestigen en te verplaatsen zijn. Bovendien zijn acryl fotolijsten een uitstekende keuze voor elk interieur. Ze passen perfect bij een modern en minimalistisch decor, maar kunnen ook een mooie aanvulling zijn voor een klassiek of traditioneel interieur. Met een acryl fotolijst maakt u van elke foto een echte blikvanger. Maak uw herinneringen tastbaar met een acryl fotolijst en ervaar de kwaliteit en duurzaamheid zelf!

prijsinformatieGoogle Review Widget